Tema predavanja : Prebudite finančnega genija v sebi

Petra Žagar

Petra Žagar

Si želite več obilja v svoji denarnici in na bančnem računu? Varčujete in se zavedate, da to ne bo dovolj za sproščeno in varno prihodnost? Greste morda iz meseca v mesec? Vam denar polzi skozi prste? Si želite prevzeti kontrolo nad svojim denarjem in nad svojim življenjem? Bi se radi znebili kreditov, limitov in nakupov na obroke, ki vam povzročajo stres in finančne skrbi? Vas zanima kako iz 100 eurov ustvariti 200 eurov? Iz 1000 pa 2000 eurov? Se zavedate, da država na stara leta ne bo poskrbela za vas in morate sami za svojo prihodnost poskrbeti sami, če ne želite delati do konca življenja ali biti v (finančno) breme svojim otrokom?

Če ste vsaj na 3 vprašanja odgovoriti pritrdilno, je predavanje z naslovom PREBUDITE FINANČNEGA GENIJA V SEBI, zagotovo za vas.

Na predavanju boste izvedeli kateri so notranji dejavniki v igri denarja, ki vam preprečujejo, da bi imeli več (finančnega) obilja v svojem življenju. Kako pomembne so naše misli in omejujoča prepričanja, ki vam onemogočajo napredek, rast in razvoj. Izvedeli pa boste tudi kaj je to denarni zapis, ki ga nosimo v sebi in kako le tega spremeniti, da bi dosegli uspeh na finančnem področju.

Spoznali pa boste tudi zunanje zakone, ki povedo kako upravljati s financami in kako ravnati z denarjem, da bi ga imeli več in kako iz aktivnih prihodkov, za katere moramo delati 40 let 40 ur na teden ustvarjati pasivne prihodke, za katere ni potrebno delati. In na tak način poskrbeti za svojo varno in svobodno prihodnost.

Z nami bo Petra Žagar, finančna mentorica, ki bo podala znanje, ki se ga nismo učili niti v šoli, niti doma.

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice v Novi Gorici na naslovu Ulica Gradnikove brigade 6. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca.

Spoznajte Petro Žagar z ogledom spodnjega videoposnetka.

Obiščite spletno stran Petre Žagar – www.petrazagar.com.

Kategorije: Predavanja 2019

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja