Nenad Vladić in Iris Šalič Zajec

  V soboto 29.2.2020 ob 17.30 uri bo v prostorih Večnamenske dvorane v SReČNI hiši na Tumovi 5 v Novi Gorici, predavanje dveh predavateljev in sicer Nenada Vladić in Iris Šalič Zajec, ki nam bosta predstavila vsako svojo tematiko. Podrobnosti pa si preberite v nadaljevanju.

  Naslov predavanja Nenada Vladić med 17.30 in 18.45 : Kaj sem se naučil od uspešnih Slovencev

  Izberi uspeh in izkoristi skrite talente!

  Ovire nam stojijo na poti do uresničitve našega potenciala. Ovirajo nas tudi neurejeni medosebni odnosi in nepripravljenost na reševanje izzivov tako v privatnem kot v poslovnem življenju.

  Se spopadaš s:

  ✅ slabo samopodobo
  ✅občutkom ničvrednosti
  ✅ enoličnosti vsakdana
  ✅ utrujenostjo

  Na vse to lahko pozabiš in razviješ svoje potenciale, odkriješ svoj talent in ga izpopolniš.💪To je prava pot do uspeha, ki so jo mnogi že prehodili.😎

  Lahko jo tudi ti!😉

  Na predavanju spoznaj, kako je to uspelo Slovencem, ki so dosegli mednarodno priznanje, nizajo uspehe in živijo polno, kreativno in uspešno življenje.🇸🇮📕

  Govoril bo Nenad Vladić, terapevt in avtor knjižne uspešnice OD TALENTA DO USPEHA. Izvedeli boste kaj so mu o svojem zaupali Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uroš Perić, Alen Kobilica, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher. 

  Nenad Vladić

  Naslov predavanja Iris Šalič Zajec med 18.45 in 20.00 : Ali se znamo soočiti s strahovi?

  Strah ima ogromno moč nad nami. Hiter utrip srca, potne roke, klecoča kolena, ne zmožnosti odreagirati ali izustiti niti besede… To je samo nekaj majhnih znakov, da nas je strah napadel, običajno k njim pridejo tudi nič kaj prijetne misli.

  Torej na nas je odločitev, da sprejmemo ODLOČITEV in strah vzamemo morda za prijatelja, dober opomnik, na kaj je dobro biti pozoren, kaj spustiti in kaj predrugačiti, kako potegniti pogum iz nas samih in se tega zavedati.

  Strahu se dejansko nikoli ne bomo znebili in prav je tako. Vedno bo v danih trenutkih našega življenja prišel in potrkal na naša vrata. Od nas samih je odvisno kako bomo od tistega trenutka dalje z njim komunicirali in koliko moči mu bomo dali. Jaz osebno sem strah sprejela za svojega PRIJATELJA.

  Obstaja veliko tehnik kako, lahko strah uporabimo za svojega prijatelja in na predavanju vam bom predstavila nekaj le teh.

  Iris Šalič Zajec

  Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Večnamenske dvorane v SReČNI hiši na Tumovi 5 v Novi Gorici. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca.

  Spodaj si poglejte, kje se nahaja SReČNA hiša na naslovu Tumova 5 v Novi Gorici.


  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja