Tema predavanja : Kako obvladati stres in umiriti življenje

Ivan Jurgec – Nova Gorica

  Na predavanju vam bom predstavil različne enostavne tehnike – metode s pomočjo katerih boste lažje obvladovali stres v svojem življenju ter umirili svoje življenje.

  Vse tehnike oz. načine, ki vam jih bom predstavil, sam vsakodnevno izvajam in zato tudi  odgovorno zagotavljam, da v kolikor boste vpeljali katero koli tehniko v vaše življenje se bo vaše življenje umirilo, bolj boste sproščeni, vaše misli bodo pozitivne ….

  Svoje življenje boste umirili in bolje obvladovali stres, če boste v vaše življenje vpeljali tehnike, ki jih boste izvajali vsakodnevno, pa naj si bodo to tehnike, ki jih boste slišali na tem predavanju ali pa na drugih. To vam moram povedati, ker to je pogoj za spremembe v življenju. Vsakodnevno, konstantno delo, izvajanje tehnik.

  Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Doma kulture Kromberk, Ulica Vinka Vodopivca 90, Nova Gorica. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca.

  Spoznajte Ivana Jurgec z ogledom spodnjega videoposnetka.

  Obiščite spletno stran Ivana Jurgec – www.ivanjurgec.com


  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja