Tema predavanja : Tesla Metamorfoza

  Andrej Udovč in Klemen Likar, oba praktika tesla metamorfoze, vam bova skušala predstaviti nov in zanimiv alterantivni pristop k zdravju in notranjemu ravnovesju na kar se da prijazen način.

  Tesla metamorfoza vzbuja veliko zanimanje tako znanstvenikov kot ljudi, ki si želijo poleg uradne medicine pomagati še z alternativnim pristopom k doseganju ravnovesja telesa, uma in duše ter napredovati v osebnem razvoju.

  Izvedeli boste kaj sploh je tesla metamorfoza, odkod njeno ime, na kakšen način z njeno pomočjo pristopamo k izzivom, ki nam jih ponuja življenje, kako jo izvajamo in kdo jo lahko izvaja ter kako se usposobiti za praktika. Slišali boste nekaj zgodb iz prakse ter videli in doživeli praktičen prikaz samega izvajanja seanse. Obeta se zanimivo druženje zato iz srca vabljeni na dogodek.

  Vec o metodi si lahko prebereta na spletni strani : https://teslametamorphosis.com

  Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Doma kulture Kromberk, Ulica Vinka Vodopivca 90, Nova Gorica. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca.

  Klemen Likar vam v spodnjem posnetku nekoliko razloži Tesla Metamorfozo – poglejte si.


  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja